Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck inte lågan som brinner

 

 

Låt inte rosorna dö

ge dem det sötaste vatten

Vårda dem ömt

håll dem rena från snö

 

Likt kärleken

 

Låt inte romantiken falna

håll den vid liv

Skydda känslorna från att svalna

 

Stjäl en minut eller två

passa på

Förenas i tvåsamhetens magi

där det enda som existerar

är vi

 

Låt spontaniteten flöda

släck aldrig lågan som brinner

Låt den fortsätta glöda

den som söker den finner

 

Så låt aldrig rosorna dö

det är allt jag ber

Håll romantiken vid liv

och allt det vackra som sker

 

Långt blir då livet som återstår

och historien vi skapar

och når




Fri vers av nettizen
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-11 01:52



Bookmark and Share


  Thommy
Med sanna och vackra ord formar du en underbar dikt.
2007-11-12

  Ronny Berk
som lågar och brinner livslustans känslor i den poesin...en livslängtans skapande finsamheter...ja...
2007-11-11

    Lindizz
Mjuka varma sköna ord, det är så vackert skrivet. Kanon!
2007-11-11

    Damm
Så mjukt och ljuvt om att underhålla det vackraste!
2007-11-11

    ej medlem längre
Vackra ord!:)
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen