Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlamningen har släppt en aning för den här gången, och jag företar mig saker som jag inte ens kunnat tänka mig under dessa två sorgeår.


Ta nya tag


Om du hade funnits
min älskling, så
hade du skrattande
sagt till mig
- jaså du tokfia nu ska vi byta väderstreck

Då hade jag skrattat
lite osäkert och undrat
om du trodde att det
skulle bli bra så här
- det vet man ju aldrig förrän efteråt

hade du svarat med
ditt vanliga lugn och
när du såg min osäkerhet
hade du skrattat och undrat
- hur har du orkat flytta på DEN pjäsen

Nu möblerar jag om
utan min älskade
och får säga till
mig själv
- vad bra att du orkar ta nya tag







Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP