Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är hon den där.

Jag är nog hon den där som aldrig kommer att få sova..
För jag har alldeles för mycket att tänka på.

Jag är hon den där som springer ikapp bussen fast att den redan åkt, och gör busschauffören skitirriterad.

Jag är hon som klämmer mig ned bredvid dig, även att jag vet att du har alldeles för mycket packning på sätet bredvid dig.

Jag är den som lutar mig sådär obehagligt nära när jag somnar.
Hon som folk stör sig på på bussen för att hon snarkar så högt.

Jag är nog hon som kommer att vakna vid helt fel hållplats,
nyvaken och alldeles för kissnödig.

Jag är hon som låtsas att det var där jag skulle av ändå,
så det spelar ingen roll.

När jag inser att jag inte kommer att hinna till stationens toalett,
för kisset redan rinner längs mina byxben..
så förvandlas jag till hon som det syns att hon kissat på sig,
men som låtsas som ingenting.


För vad ska jag göra, jag är ju bara människa.. precis som ni!





Fri vers av Linda^^
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-11-11 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^