Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mä mä inte bra men jag orkar inte bättre och jag känner mig sjuk och allt är ganska jobbigt och jag måste skriva nåt känner jag bara.


Jag lär mig av mina misstag jag vet jag borde göra det men nej. inte nu. inte nu.

Nu
vet jag kanske bättre
nu vet jag väl att det var fel
allt var bara fel
F E L

jag skulle aldrig ens
ha reagerat
jag skulle aldrig ha brytt mig
jag skulle aldrig sagt ett ljud
inte ens öppnat munnen
och jag skulle aldrig blivit sårad


inte som jag blev nu


jag skulle aldrig ha gråtit
jag skulle aldrig ha
visat mig svag
jag skulle aldrig gått ner på knä
jag skulle aldrig ha gjort som jag gjorde
ingenting som jag gjorde
skulle jag ha gjort



men om du kom igen
om allt det här upprepades
om alla hålen
repades upp igen


jag skulle ha gjort samma sak
om och om och om igen




Fri vers av GalenGrönsaksGroda
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-11 12:14



Bookmark and Share


  Abandoned
den är visst fin, gillar slutet verkligen

jag skulle ha gjort samma sak
om och om och om igen


känner igen mej
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

GalenGrönsaksGroda
GalenGrönsaksGroda