Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystad av smärtan

Inga ord
kryper ut

Inga meningsfulla
meningar
listar i mitt huvud

Känslan bedövar

En växande klump
illamåendet som
sprider sig upp i min hals
Kniven vrider sig
sakta snurrar den
varv efter varv
i mitt hjärta

Luften trycks ihop i mitt bröst
den vill inte komma ut
den vill inte komma in

Jag kipar efter syrets helande kyla
utan någon känsla av dess flöde

Darrande fingrar genom tårblött hår

 

Vart ska jag ta vägen med denna känsla
Jag behöver din styrka

Ta mig härifrån
Låt mig
alltid
leva

med
Dig




Fri vers av Jannike
Läst 469 gånger
Publicerad 2007-11-11 13:05



Bookmark and Share


  anits VIP
UNderbart vackert
i all sin sorgsenhet
2008-05-01

  joss
vackert
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike