Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inneslutet





vi bär alla
Gudsriket
inom oss








Övriga genrer av Vågan
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-11 14:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bara de som släppt in det.
Joh 1:12
2008-05-18

  Bjarne Nordbö
En biblisk och personlig sanning,ja.
2008-01-28

  Lillasyster F
På så vis är vi alla nära Honom.
Sant skrivet och en trygg förvissning.
2008-01-23

  Bjarne Nordbö
Snyggsanning som ej bestridas kan.
2008-01-08

  Mangal VIP
Tror jag också. En del ser det kanske inte. En del kallar det vid andra namn, men rätt tror jag att du har. Fin rubrik, den känns varm - och påminner om att livets värme börjar inombords.
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan