Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror folk verkligen att man kan behandla andra hur som helst och sen förvänta sig att man ska finnas kvar och vänta.. (?)


Hur vågar du..

Hur vågar du ta mig för givet?

Tror du att jag alltid kommer att finnas och vänta här?
(Det kommer jag inte..)


Vill bara veta hur du känner,om jag betyder något för dig?
(Säg något,vad som helst..)


Du tror att det är dina egna beslut,det är det också
(Men de påverkar mig med,glöm inte det..)


Ibland har jag funderat på att glömma och gå...
(Om jag bara kunde..)

..för att du ska förstå..

Du kan inte ta mig för givet!






Fri vers av ~maria~
Läst 657 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-11 14:44



Bookmark and Share


  Freeman
Din inre styrka strålar genom orden...som du använt på ett fenomenalt och för dig unikt sätt...tycks om!!!
2008-01-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Exakt!
Välbeskrivet och bra!!!!
2008-01-12

    Brell
Texten innefattar de man säger och allt det man vill säga.
Man ska aldrig ta någon eller något förgivet.
Gillar
2007-11-16

  Patrick K
klart man inte ska ta någon för givet! mycket bra skrivet :)
2007-11-12

  R-M
Jag tycker om den!

Jag förstår itn heller, vad ger folk rätten att ta en förgivet, och behandla en därefter..?

Bra skrivet!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

~maria~