Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har fastnat i Italien - var annars? - för tillfället ;o)


vågrörelser

~~~


Neapelbuktens vågor
rullar sakta
mot nattsvart strand

smeksamma nätter




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 517 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-11 16:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Italien är ett sällsamt land.
Är du italienska?
2007-12-22

    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet och beskrivet.
(Kanske kommer en fortsättning på dikten...?)
2007-12-08

  ulli
verkligen en vacker naturdikt. Neapelbukten säger allt. Det är så otroligt vackert, ligger så fint i munnen på ngt vis. En enkel dikt trots att den väcker tusen miljoner tankar som man ändå måste spinna vidare på. precis som en riktigt bra dikt ska vara.
2007-11-20

  Jessica Ebbesson
Dina ord får mig att vilja åka till Italien. Smeksamt och vackert!
2007-11-11

  Bodil Sandberg VIP
Underbara rader ...förföriska ord...om den smeksamma natt!!!!
2007-11-11

  stronza
du får mig att längta
2007-11-11

  Lena K Nilsson VIP
En mycket fin Italienbild!
2007-11-11

  Lyckohäxan Enediel
Få rader som ger mycket bilder...vågskvalp nattetid...finns det nåt finare?
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan