Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........


\"Tänk om jag vore en regndroppe\"

Tänk om jag vore en regndroppe,
en genomskinlig substans på din läpp,
skulle jag njuta av varje sekund
och spegla mig i din skönhet.

Om jag vore en tår i dina ögon
skulle jag aldrig någonsin såra dig mer.
För då kanske jag går till spillo,
och försvinner ur ditt liv.




Övriga genrer av MemoryLane
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-11-11 18:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker och berörande
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane