Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farmor <33 !

Farmor, du betydde allt för meej ,
och alla älskade deej !

Du var snäll, gav ingen skäll!
Du målade bra och var jämt gla´ !

Lagade god mat, på fina fat.

Men en dag, orkade du inte mer,
kan du komma åter, jag ber !

Saknar dej av hela mitt hjärta !
Hoppas du inte hade smärta !

Kram till dej !
Från mej!

Puss o kram !




Fri vers av Kleva
Läst 502 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-11 18:58



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
En mycket mycket fin dikt till FARMOR..hon den finaste och bästa..hon den evigt saknade!!!!
2008-01-01

  Michaela Dutius
vacker kärleksdikt till farmor- jag tror hon ser den- där hon är
2007-11-11

  Liisa
en fin hyllning till en fin farmor***
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Kleva
Kleva