Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
farväl.


Mitt hjärta är krossat


släppte taget

vi flög

du släppte

jag föll

det fanns ingen som kunde ta emot mig





jag brukade älska dig




Övriga genrer av Nudelslabb
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-11 20:39



Bookmark and Share


  Samndra
jag tog emot dig
eller föll du rakt igenom mig??
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb