Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammansvetsade


Hjärtan dör
för att aldrig mer bli desamma
och ingenting
kan längre skada

För långt bort
- alltid för långt
och avstånden växer
med varje försök att nå

Vi är sammansvetsade själar
och det blir aldrig vackrare
- mer sårbart
än när vi släpper taget

Låter gå
blir besegrade
och jag älskar dig
som mest




Fri vers av Sländan
Läst 379 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 23:01



Bookmark and Share


  Slasan
Skön dikt! Jag gillade rytmen i den!
2007-11-14

  AllNamesRTaken
Du vet vad jag tycker!
undrar så här i efterhand om L:et på slutet skall vara litet ändå.

Kramar
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan