Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min säng R.I:P (Det var en sån med inbyggd el-pump,den var alltid underbart skön men nu har luften gått ur)


min uppblåsbara säng

vår uppblåsbara säng
den läcker lite luft
vi hade med oss den igår
jag vet att det var dumt
var det där det blev ett hål?
i torpet där vi sov
kan någon kanske haft
en liten hemlig nål?


min älskling fann felet
när vi kommit hem
hon hoppa skrek och svor
fann insikten
vill nu ha en säng av stål
för råget det var måttat
uppblåsbara sängar
hon bara inte tål


jag tittade där under till
men allt var bara svart
observerade vår säng
tjugo minuter en kvart
min älskling var förbanad
tog sin filt och stack
bort till tv soffan
hon fräste som en katt
hoppa, svor och spotta
över sängen som sprack


nu får jag sova ensam
under tv soffans bord
det var det ända som hon sa
innan hon blundade och sov
och vår uppblåsbara säng
den har jag packat ner
imorgon ska jag skaffa mig
en säng med stolpar och faner


det ska bli en hård madrass
som jag vet att andra har
då skulle vårat sexliv
få en nyttig accessoar
vår uppblåsbara säng
var mer en åk attraktion
det var ju rent förskräckligt
hur den guppade och for
som när barn hoppar matta
fast farligare än så
studsade vi mot taket
och kramades ändå

(efter tanke)

nog var det väll bäst
det som hände
min lilla säng (snyft!)
nu lämnar jag sorgen bakom mig
o talar ej mer om den där dumma sängen
men vänta lite här ett tag!
den nya sängen då
vilken sort ska jag ha?
Det finns ju så många
att välja på en dag som denna
det måste ju bli rätt!
så den ny fina sängen
blir en skänk från ovan
nu ska jag bara vila mig
sen imorgon ska det ske
kanske borde fundera på
att köpa en sultan från Ikea?
för Jag har aldrig varit mycket för
att sova som en prins
men kanske en dag
att luftis återupstår med hjälp från gudarna
(och en lagnings satts)





Fri vers av Patrik M/nsson
Läst 529 gånger
Publicerad 2007-11-12 01:54



Bookmark and Share


  Roger VIP
Ett gott skratt så här på morgonkvisten.. jo ja tackar ja
2007-11-12

    ingvar VIP
Råget är måttat! Härlig humor och härligt humör! Hoppas att nuvarande sängen är bra!
Ingvar
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Patrik M/nsson
Patrik M/nsson