Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje resan


mannen jag fruktar
bor
  under den stjärnklädda
graven

 

när kriget är över
skall jag berätta varför




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-11-12 09:28



Bookmark and Share


  Anna Frölander
den här gillar jag massor, främst för att den väcker en nyfikenhet i och med att diktjaget säger att han/hon ska berätta senare, snyggt. Och dikten känns spännande, den finns där samtidigt som den glider undan.. Den skapar både tankar och bilder utanför orden. Det här skulle du kunna bygga vidare på. Tack.
2007-11-27

  Christer Eriksson
du är mytisk och jag gillar dessa dikter. det blir en fri tolkning och man kan läsa in nästan vad man vill som läsare. det är bra och gillas..
2007-11-12

  Erik L
Gåtfullt. Bra skrivet - väcker undran och på så sätt stannar dikten kvar. Applåd!
2007-11-12

  Jaqualx
Det här har du formulerat så jag ännu några timmar senare, sitter och grunnar på vad som berättas. DET är bra det!
2007-11-12

  charlotte hedendahl
Du gör mig nyfiken med din välskrivna dikt!
2007-11-12

  stronza
låter som nåt at vänta på
2007-11-12

  wayward - taiga
ett epos lurar i kulisserna till den här..

rätt oförskämt förmögen är du på att säga det där skitlilla som behövs för att puffa upp dörren på glänt dit en trappa leder upp i ett o-ändligt töcken, vilka avsatser finns där.. eller så planteras den där hisnande feelingen av att nästan-nästan råka trampa i luften där underjorden öppnat dig ..skiit, vad jag klamrar vid kanten och mysläser..
2007-11-12

  Jan Linderoth
Hör av dej när fienden somnat! Det är tröttsamt att strida!
2007-11-12

  himlens hemlighet VIP
fint fint! du är duktig :)
2007-11-12

  Maria Zena Viklund
jag vet....bra skrivet!
2007-11-12

  aftermath
ja Lili kanske har rätt
jag tillägger sparsmakat
genomarbetat, får det intrycket
snyggt som bara den
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP