Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag såg jag en gatuskylt..


På Fejmerts gata händer det bara lustiga saker

 

I ett hus på Fejmerts gata
sitter morrkatterna och
tuggar nervöst på certifikaten
som tidigare suttit på
halltapeten med dubbelhäftad tejp.

I ett annat finns det kometliknande
blommor med krukor av
återanvänt gips och sprickor
från trasiga ögon.

Husen är inte katogoriserade som
misskötta men finns det detaljer
att måla om och hål att
dekorera med hemkonstruerat
tidningspapper.

I trappuppgångarna skvallras det
elakt om allas initiativ och
beslut och på vindarna förvarar
de barnen och kallar det dagis.

 

 

Det droppar ner självsäkerhet
Fejmerts gata så snart kommer
himmelen brytas ner på
grund av all mobbing
och änglarna kommer att störta
i månens åtta hav.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 417 gånger
Publicerad 2007-11-14 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka