Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra misärer är egenligen rätt avundsvärda

 

Snart går vi in med blöta skor
och trampa i
pölarna med märkesstrumpor
så att vi riktigt känner obehaget
av det där vinterdilemmat.

Men våra misärer är
faktiskt inte
miserabla för ingen kan
springa som vinden
och hinna före
sin första upplaga.

Och strumporna torkar
ju på natten av all skamm.


Dom vars telefonnummer
är femsiffrigt förstår
jag mig inte på och
det kan ses som ett
handikapp som svider.

Men våra misärer är
faktiskt inte
miserabla för ingen kan
fippla med tuggummikulornas
själar.

Och jag måste ju inte
förstå alla människor på jorden.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 14:30



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Klurigt, påhittigt, fyndigt, otämjt, uppkäftigt, ja, rent ut sagt, alldeles förbaskat bra !!!!!!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka