Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påfyllnad

Ett hjärta som är stort
fylls av vackra känslor
väldigt fort!




Övriga genrer av charlotte hedendahl
Läst 713 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2007-11-12 15:28



Bookmark and Share


    havsutsikt
Ja så är det. Det är något som tidningarna borde skriva om!
2007-12-15

  glittertindra
där kan det skramla runt mycket, ja... :)
2007-12-04

  Ronny Berk
så vackert tänkt och beskrivet...ja...
2007-11-27

  isabel louise
och har rum för många :) vackert skrivet!
2007-11-14

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-11-14

  © anakreon VIP
...och ett hjärta som är trångt
missar det mesta...
Carl-Erik
2007-11-14

  ninna
fyndigt vackert,skön text.
2007-11-14

  Mats Henricson
Träffsäkert !! Hjärtat är ALLTID ett bra objekt, livets livsvillkor som det är och alltid kommer att vara...
2007-11-13

  * Ammi *
javisst .. du säger det stort o kort!
2007-11-13

  -Ulla Tilemo- VIP
Så vackert sagt! Vad självklart det låter när du fått orden i din ordning så att de glimmar.....applåd
2007-11-12

  Yvonne
Vackert skrivet och sant.
2007-11-12

  Patrick K
Kunde inte sagt det bättre själv! Sanna och bra rader :)
2007-11-12

    Aurora Borealis
Vilken härligt text, kort och fyndigt!
2007-11-12

  Ulf Lagerholm
javisst är det så!

det korta står för
sig självt -
2007-11-12

  aol
mycket vackert blev så glad för din dikt
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl