Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla omtänksamma människor som vet hur de tror att jag ska leva, och undrar om jag inte tänker flytta etc. Jag blir så trött.......


Jag är så trött på er


Det känns som om
ni inte är nöjda
med mina beslut
rörande mitt liv

Jag förstår att ni
vill bry er och visa
omtänksamhet
efter min mans död

Men jag står snart
inte ut med era
frågor om jag har
planerat flyttning

eller hur jag har
tänkt mig att bo
nu när jag är
ensam om huset

Ursäkta mig men
varför stör det er
så väldigt mycket
så att ni jämt
måste ställa
frågan om
igen om igen

Blir ni aldrig nöjda med mina svar. . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-12 17:20



Bookmark and Share


  * Ammi *
välmenande kan bli pekfingrigt, men som sagt, det är ditt beslut och de måste ju acceptera det oavsett vad det blir. kram
2007-11-13

  Lilla My* VIP
Att sörja tar tid...beslut har sin tid!
2007-11-12

    Maria Malm
Förstår att dessa frågor tröttar ut. Det är ju saker som du måste få fundera på i lugn och ro.
2007-11-12

    eva m h
Och jag som trodde du var trött på oss här Poeter.se!
Jag förstår att du är trött på alla dessa frågor och kommentarer.
Live and let live!!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP