Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är glad att min lilla Pärla har en bra relation med sin far, men det är inte mindre hjärtslitande för det varje gång hon åker härifrån.....




När musiken dog

 

 

När stegen tystnat

musiken klingat ut

Tomheten som tar över

när skrattet tagit slut

 

Saknaden är total

skapar helvetets kval

Längtan som sönderbiter

och i stycken sliter

 

Kvar blir skalet av vad som en gång var

då i tonerna av ljuvaste musik

Nu i skepnad av ensam lyrik

I skuggan där bara tystnaden finns kvar

 




Fri vers av nettizen
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-12 20:06



Bookmark and Share


    sunnanvind
Speler ingen roll om man gläds å hennes vägnar..Saknaden är så djup och total i alla fall...
2007-11-18

  Lilla My* VIP
Moderskärlek i ett nötskal**
Vackert att visa när den lilla blir stor*
2007-11-13

  aftermath
som en mamma kan längta..
fint beskrivet om den slitning som uppstår
vare sig..
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen