Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cammo made me do it. Så, ja, hon bestämde en del över innehållet.


Vinternatt


Jag tänker på dig när det snöar
När världen fryser till is
De vita flingorna som faller
Påminner om dig på nåt vis

För trots att mörkret är svart
Är min värld ovanligt ljus
Och det råder en märklig tystnad
I natt i storstadens brus

Och stjärnorna som gnistrar i skyn
Verkar viska något till mig
För jag vet att de ser hur jag faller
Mer och mer för dig

Det hjärta som bultat så länge
Förlorat sig i en illusion av tid
Förtärs nu av en önskan
Att du kunde gå bredvid

Och fast jag vet mycket väl
Att vi inte sågs för så länge sen
Kommer jag inte riktigt kunna andas
Innan jag är tillbaka hos dig igen




Fri vers av Lithia
Läst 644 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-12 23:12



Bookmark and Share


  Kaylie
Åh, så härligt helt enkelt... *applåd*
2007-11-21

  Max T
Mmm... den där var riktigt mysig att läsa. Riktigt myspys i de där raderna.
2007-11-14

    Cammo
Den är söt. Och jag bestämde inget av innehållet btw. that was all you.
2007-11-14

    Laero
Ska nog ta och be C be dig skriva mer, för den var jättebra. Och, den rimmade. Som du sa.
2007-11-13

  Marreb
Tjusigt! Gillar speciellt slutet. Lycka till!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia