Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre

Om det är din mat jag ska äta

så svälter jag hellre....


Om det är ditt ansikte jag ska se varje dag

så peta hellre ut mina ögon


Om det är din röst jag ska höra

så är jag hellre döv.....


Var det något mer?




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 639 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 16:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ord och ingvisor...skulle min mor ha sagt..ilskan är tydlig i varje bokstav
2008-11-29

  * Ammi *
hm ...
vältalat till någon som inte gillas
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis