Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

influensa

 

juldekorationer
  äter upp
     tiggarnas
 brödsmulor

 den 14 November




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-13 12:22



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Kort och koncist om de smulor tiggaren mist...kort och vasst om den blindhet som råder!!!!!
2007-11-14

  Catrin
Vasst och samhällskritiskt på ett ypperligt sätt!!
2007-11-13

  aftermath
rent av fördjävligt
kan inte säga annat
..jo, väl skrivet!
2007-11-13

  Lyckohäxan Enediel
Väldigt klokt...och bittert sant...
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP