Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålet


Det är ett stort tomt hål efter dig,
dagar passerar utan att du längre är med
Allt fungerar som

vanligt

Jag minns plötsligt allt som var bra,
allt skoj vi gjorde,
det stöd du faktiskt gav mig
Och den skadan du gjorde, var det verkligen så

farligt?

Då jag kommer ihåg allt bus
alla skratt
glädjen


Men sedan kommer det andra

sveken

lögnerna


tårarna...

Allt detta är för mig

oförklarligt


Jag kan inte glömma
all smärta du förorsakat
all trycksvärta som smetats över oss

avsiktligt


Då ingenting längre är som det en gång varit
då din lilla älskling säger tack och adjö
det är helt

ohjälpligt



Det är ett stort gapande hål efter dig
Men jag vill inte släppa in dig,
för då fyller du det med en massa skit


och det är


fördjävligt




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 12:28



Bookmark and Share


  stronza
känns igen...
bra skrivet
2007-11-14

  Sofie Söderberg
ord som gör ont att läsa
speciellt när man känner samma
vackert skrivet!
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina