Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkan


Vi människor kan
framkalla helt olika
sidor hos varann




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 12:54



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Ja,så är det verkligen.
2007-11-13

    Maria Malm
Detta är ett ganska märkligt fenomen, hur man i vissa situationer, plockar fram varandras sämsta sidor..
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP