Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorglöshet


Idag har jag minimerat min mottaglighet
då min röda klänning i satin sprudlar
av fruktbarhet

För jag har hämtat ut ett paket
yllesockarna håller mig varma
min bustier gör mig het

Av kläder och tyll som kostat en mindre förmögenhet
med accesoarer av guld
glänser jag i min härlighet

För nej, ingen sorg ska komma upp till verklighet
då 50% rabatt på nästa beställning
ger mig munterhet


Du kan göra precis som jag


För jag har shoppat mig glad




Övriga genrer av Ti-elina
Läst 536 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-13 12:55



Bookmark and Share


    JJ VIP
Alla sätt att bli glad på är ju tillåtna! Må glädjen över 50% ge 100% glad! Mvh. JJ.
2007-11-18

  Lasseman VIP
Håller med dig min vän!.. ibland är det enda som hjälper!.. att shoppa! applådis
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina