Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupet!

när du gråter,,,gråt från djupet
när du lider,,,,,,lid från djupet
när du argas,,,,slå sönder hela din värld,,från djupet

för bara då, kan du;
älska ,glädjas, leva och skriva sånger till livet
från djupet




Fri vers av Amoreboy
Läst 428 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-20 00:09



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
så sant så sant. det ska vara äkta vara, så man kan leva på riktigt.
2007-12-05

  R-M
sant..men ibland kanske, man int orkar lida mm från djupet...

*tycker om denhär*
2007-11-20

  Maria Zena Viklund
så sant hälsningar från...djupet!
2007-11-20

  dalida_bl
Att nå till djupet kräver mycket tid, kunskap och självrespekt ....
Du fick mig att tänka...tack!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Amoreboy