Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undringar


Vad finner jag i
skrymslens begivenhet
i gömslens sårbarhet
i dofters doftlöshet
i lekens allvar
i allvarets lek

Var skälver livet
fjärran eller nära




Fri vers av ammie
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-11-13 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie