Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rispade kryss i min arm



vackra

bildade sitt eget rutnät

sorgens karta



bomullen på min arm är mycket finare med röda prickar på












jag har aldrig gillat rosa




Övriga genrer av Nudelslabb
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-13 15:55



Bookmark and Share


  Just Emotions
denna känns igen alltför väl :S
2007-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nudelslabb