Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....



röda läppar är hett i år, säger hon
alla lyssnar ingen bryr sig
egentligen det är 2007 det är vinter och
det snöar
dom åker pulka utanför

bobby sing that song

jag skulle väcka dig
om jag kunde





Övriga genrer av thyme
Läst 635 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-13 18:02



Bookmark and Share


  osams
jag skulle väcka dig
om jag kunde

helt jävla otroligt vackert
2011-07-07

    crapcat
det här är typ världens bästa dikt. eller i alla fall så är den med på min topp tio-lista över bästa dikter nånsin. jag kan läsa den tusen gånger och tröttnar aldrig. hur gör du människa?
2009-07-18

    ej medlem längre
SKITBRA!
skit.bra.bra.skit.
2008-06-29

  wayward - taiga
fan vad bra du e och ett litet bang för din apsnygga radbryt
2008-05-25

    crapcat
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ditt lilla poesitroll

hjärta.
2007-11-19
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme