Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN FÖRSTA SNÖ SPENDERADE JAG MED FEL POJKE

Jag hade
uppenbarligen
farit ifrån den
första snön.

Och sovit över
den andra.

Men till sist när vi kom
ut från biografen
föll den tredje
(men första för mig)
på oss.

 

Jag ville krama
dig längre än vad som
var tillåtet och
låta dig värma mina
händer.

För det blåste kallt
och jag kände hur jag
drogs mot dig.

 


Fast jag kommer
aldrig vara din,
jag är någon annans.

 

Jag tillhör
någon speciell.

(Någon jag älskar.)




Fri vers av ingentingflicka
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka