Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förlora


Allt är förlorat
inget mer än skärvor finns kvar

(och spegelbilden förvrängs)

Minnen av konturer
försvinner i dimman
Vi går aldrig att laga

(för sent)

Ärren är för djupa
för synliga
gör det omöjligt att blunda

Varje steg är bort
Varje andetag kvävs
och varje hjärtslag
påminner om dig

Aldrig mer

(kärlek)




Fri vers av Sländan
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-11-13 20:47



Bookmark and Share


  Karbunkel
Träffar rätt...
2007-11-25

  Thurizas
uff vad hemskt att förlora. men om man inte tänker på vinnare och förlorare utan mer på vad det har givit så kan alla bli en vinnare i det långa loppet.
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Sländan
Sländan