Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Hjärtat!!!

Ta en bild

ha vid ditt

Hjärta.

Där är

Jag

när det känns

som svårast!!!!




Övriga genrer av Zpike
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-13 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zpike