Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen är ett ok i sig. Men vad värre är, det största oket är bristen på värme från omgivningen......


Oket jag bär


Vad tror ni egentligen
Ni som kallades
våra vänner

Vad tror ni egentligen
att ni skulle ha gjort
i mitt ställe

Ni som kunde ha
lättat bördorna
lite

Ni ger mig
istället ett
ok att bära. . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-11-13 23:45



Bookmark and Share


  Effell
Det låter onekligen hemskt, det som beskrivs.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP