Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en människa är död står orden kvar stumma. Det som är osagt förblir osagt. Jag sörjer min man sedan två år. Hans sjukdomsresa var lång och svår. Min enda tröst är att jag var med honom hela tiden. Så gott jag kunde


Oåterkalleligt


Har du något att ångra
så gör det medan
det finns tid

Tänk på döden stod det
ovanför portalen till
kyrkogården

Vem tänkte på döden - då
Vem tänkte på att ta vara
på livet för att det tar slut

Mina ord ekar stumt
Min famn förblir tom
Mina kyssar obesvarade

Tomrummet
är
oåterkalleligt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 09:13



Bookmark and Share


  Erik L
Tänkvärt om något som är lätt att glömma. Bra formulerat.
2007-11-14

  charlotte hedendahl
Dessa rader kommer jag att tänka på,länge! Sann visdom!
2007-11-14

  Mal
Tänkvärd.
Ska lägga det på minnet.
2007-11-14

    Maria Malm
Ord att tänka på och ta tillvara..man tar så mycket för givet..
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP