Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ha fått kommentarer och medkänsla här på poeter betr bristen på vänner, måste jag förtydliga mig lite så att inte alla tror att alla vänner sviker


Personligt


Jag hyllar vänskapen
som jag gjort förut
och gör det igen
och igen och
igen
för
inget
nej absolut
ingenting går
upp mot vännerna
som är kvar och kan dela
minnena tillsammans med mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 09:43



Bookmark and Share


  * Ammi *
vänner, riktigt goda vänner är det bästa som finns ..
2007-11-14

  charlotte hedendahl
Riktig vänskap ren och sann,betyder så mycket ! Väldigt bra och insiktsfulla rader!
Kram Charlotte
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP