Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp In Mig

Att våga, är att förlora fotfästet för en stund
Att inte våga, är att förlora sig själv....

Var inte rädd för morgondagen
Det är gårdagen som biter dig....

What goes around Comes around....

Släpp In mig För Fan....




Fri vers av BoingBoing
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing