Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen dikt, bara lite tjafs, så att ni vet att jag finns kvar.


trögflytande ord...

Det är här jag får skriva för att mjuka upp lederna, för att komma igång. Skriva det som faller mig in utan att någon ställer krav. Om jag vill skriva något vackert, skriver jag; ängel. Vem skulle då kunna associera till något som är fult. Vill jag skriva något elakt, så skriver jag mobbing. Och något otäckt; krig! Men skulle jag vilja skriva något med riktig spänning, då skriver jag; elcentral!




Övriga genrer av Marita Persson
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 16:54



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Du är rolig du!
2007-11-17

  Marita Persson
Jo du JJ, självklart är det just precis så det ska vara! Tack för tipset!
2007-11-17

    JJ VIP
Haha! Jo den uppskattar jag! Slutet särkilt! Möjligen skulle det vara \"skulle jag skriva nåt med spänning\" om det skulle vara korrekt, men det kanske var medvetet. Hursom jag slår en \"volt\" till min applåd! Mvh. JJ.
2007-11-16

  Lillasyster F
Spännande så det förslår!
Fyndig knorr på slutet.
2007-11-14

    Issand. VIP
elcentral?
tss
haha
ja skriv på :)
2007-11-14

  Jan Linderoth
Jadu...jag hoppas att du verkligen fick ordning på lederna. Ser fram emot vad de kan åstadkomma härnäst.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Persson
Marita Persson