Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du betyder allt v


Förlåt mig för att jag är jag

Förlåt för att jag inte är tillräckligt bra
Förlåt mig igen, för att jag tydligen gör dig ledsen varje dag
Förlåt för ingenting, bara för att jag finns
Förlåt mig för att jag gör allt fel, enligt dig

Jag kan inte alltid vara hon, som du längtar efter
Jag kan inte alltid vara hon, som du alltid hade så roligt med
Jag kan inte se ut som hon, för jag är någon annan
Jag är inte hon, mamma

Kan du inte acceptera mig för den jag är
Kan du inte skratta och le, för den själ jag är
Kan du inte vara lycklig med mig, vet jag inte om jag kan vara hos dig

Förstår du inte, att jag vill dig det bästa
Förstår du inte, det vill dom flesta
Förstår du inte, du är inte dum, - du är smart och vacker, med ett vackert leende runt din mun
Förstår du inte, jag kunde dö för dig. Älskar dig över allt annant, jag offrar mitt liv, lätt, för dig

Du är underbar, men du gör mig så ledsen
Du är den bästa, men du säger att jag alltid hettar
Du skulle se mig när jag är arg, skulle kunna döda om någon gjorde dig skraj
Du ska veta att jag är inte irriterad på dig, jag är bara glad att du finns i närheten av mig

Jovisst, jag är ledsen ibland
Det kan vara för att vi bråkar
Men efteråt, får jag alltid luta mig mot din famn
Jag vet att du alltid finns här för mig, och jag för dig
Du betyder så mycket, jag vill att du ska veta det
Jag skulle aldrig klara mig utan dig
Lämna mig aldrig




/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking