Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter en rad från Gawain satte mina galna kusiner igång och dividerade om mitt egna liv och ideer....de blev väl så tydliga nu så tack Gawain




De galna kusinerna dök upp igen...

jaha står du där?   har du tänkt att kasta dig ut nu?

men är du säker på att det är läge nu? borde du inte vänta tills det är lite säkrare?

Du vet ju inte vad som händer...borde du inte vänta lite till?

 

Har du råd? Kan du verkligen leva på det där?

Vad ska du göra om det inte funkar?

 

 

Ahhhhhhhhhhhhaahhh..............Nnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj

Jag har inte den blekaste jävla aning...men hur ska jag annars få veta????

 

 

Förresten vem är det som undrar?

 

 

...inget svar.....




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 19:26



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Men hallå...! Det där är ju MINA kusiner! Är vi släkt?
2007-11-14

  Gawain VIP
Ja, det finns bara en väg att gå. Sin egen. Ingen annan kan göra det åt en, så det är bara att ta första steget. Sen är man på väg...

Våga och vinn :)
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson