Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå gå NU!

och alla dessa vackra vaxfigurer
smälter på mitt gjutjärnshjärta
som är alldeles för varmt
som bränner min hud
och jag flagnar ihop
till en svart fläck
på ditt golv
så sopa
bort
mig
nu
.




för jag kan inte dansa längre
allt är dåligt nu, faktist
och jag kan inte tyska
det är en förbannelse
visst är det?
jag tror det.










men sen så ångrar jag ju mig inte
jag är inte ångerfull längre
jag är bara
bara så


vag


intetsägande


tynande







borta










Fri vers av eliza
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-14 19:40



Bookmark and Share


  mollypop
så enormt bra!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

eliza