Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tre gånger tre brukar bli nio, om jag är vänlig mot tre männsikor idag och dessa tre i sin tur är vänligt sinnade mot vardera tre människor i morgon och så vidare, så kommer nästan säkert tre människor vara vänliga mot mig en morgondag


DB1 045 Betydelsen av vänskap










För den som aldrig
haft särskilt många vänner
ens ytliga

utgör de som finns
broar
mellan livets öar

ju fler starka broar
dess bättre kommunikation
med verkligheten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-14 20:13



Bookmark and Share


  katt.inc
Tänkvärt och klokt om vänner och verklighet. Texten tilldelas tre bebodda öar.
2007-11-14

  aftermath
klokt och sant
dax att bjussa då!
2007-11-14

  © anakreon VIP
Varenda männ\'ska
lär ju va\' en ö!
Och utan broar skulle
alla dö.
Kram!
Carl-Erik
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP