Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JA! på Kay Pollaks fråga ord orda granna ord


Finns det en möjlighet att välja lycka?

Jordburen

fritt svävandes i mig själv

 

inga lagar kan hålla min fria vilja nere
tyngdlag
jantelag
anlag

men ibland är betongblocken runt anklarna

bra tunga

 

Jag borde gjuta om dem till flytkuddar av ljus




Övriga genrer av Annika Gustafsson
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-14 21:14



Bookmark and Share


  glittertindra
betongblocken finns där för att jorda.. för att hämta kunskap ur för att hjälpa någon annan med likadana betongblock.. och ja... det går välja lycka...
2007-11-15

  Måna N. Berger
Flytkuddar av ljus, underbar tanke! Det ville jag också ha...
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson