Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rödhakar är så tama och komer så nära. När min man levde hade han de ofta på skottkärran och skrattade så gott åt att de satt där så frejdigt utan att vara rädda. Idag hände det något tråkigt


Betraktelse över rödhaken


Rödhaken sjunger
inte
sin vackra morgonsång
vintertid

Imorse flög
en rödhake
rakt
in i min stora altandörr
och jag
hoppades att
den skulle vara
avsvimmad
så jag la den
i en yllesjal
men nej. . .

Den sjunger aldrig mer den lilla rödhaken
så jag ber att få tacka för sånger jag fått




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-15 09:10



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så fint och hedrande du skriver om den lilla sångaren!
Kram Charlotte
2007-11-15

  Ronny Berk
så vackert skrivet om våra vänner småfåglarna , varje lidet liv är en tragedi för just den lilla individen; tack för påminnelsen; ska just fylla på frön till de små bevingade som ännu är i livet...
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP