Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3


hej kärlek


vinden blåser
omkull dina tunga hår-lockar,
de brottas mot blåsten,
på liv&död.
det övriga håret
leker i vindensfläkt,
och förblir åskådare.

det påminner mig om kärlek.

flickan älskar
den blyga,
lite töntiga pojken.
hennes kompisar skrattar åt henne
han är ju knappast,
den snyggaste.
flickan skrattar hon
också.
inte med sina kompisar,
utan åt dem.

dom förstår sig inte på kärlek,
för den man älskar är alltid vacker. <3




Fri vers av Chanel
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-11-15 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel