Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hittade denna i ett av mina gamla anteckningsblock, skriven 2004 - när jag var 11 år alltså, så klaga inte ^


ni är bögar allihopa.


ni säger hur jag ska va,
men ni kan lika gärna dra.
jag vill va mig själv, ingen annan.
om ni tittar upp så står det skrivet i pannan.
ni kan kalla mig mupp, fjortis och ful.
jag tycker ändå ba det är kul.
kul att ni inte vet vad orden står för,
och ska man prata är det något man bör.
ni kan säga vad ni vill,
era hjärnceller står ändå still.
ni kan sparka mig, det är ändå jag som står,
och jag ska inte klaga på hur underbart jag mår.
jag vinner ändå till slut.
så ni kan kalla mig förlorare/sopa,
ni förlorar ändå, och är bögar allihopa.

skrivet av ; chanel 2004 - 9/5


..jag tycker jag utvecklats lite grann som poet sen jag skrev det.. ^




Fri vers av Chanel
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-11-15 21:06



Bookmark and Share


    CaMillA
Det är kul när man ser en förändring i sina texter och att man finner nya sätt at uttrycka sig på, det är jättefin dikt iaf! keep on rocki´n;)
2007-11-22

    undefined
shit va bra för o va 11:O håller med , rakt på sak utan massa krafs !
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Chanel