Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Moon på stockholm\'s gator ekar fortfarande.



solen\'s nedgång,
var så vacker.
minns precis det rosa ljuset,
sakta glida neråt.

du satt där,
med dina mörka
solglasögon,
med en skylt
där det stod.
\"jag behöver inte ögon,
för att se, musiken ger mig
återsynen, och hjärtat ger
mig talangen att kunna spela\"
jag ställde mig framför dig.
och lyssnade,
och njöt.

stämningen var otrolig.

du sjöng som en gud,
jag ställde mig och
grävde i fickorna,
jag grep tag i
mynten,
och gav dig allt,
två tior,
en femma,
och sex enkronor.

jag var som förtrollad,
av din underbara
musik&röst.
måste sett ut
som ett och annat fån.
du såg lycklig ut,
där du satt med din
gitarr.
du riktigt stråla
ut glädje.

dagen efter, fanns du inte kvar, men än idag ekar stockholm\'s gator av Mr Moon




Fri vers av Chanel
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-15 21:19



Bookmark and Share


  Ezo
Härlig beskrivning, är det Mando Diao?:D
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Chanel