Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vandrar sida vid sida. Jag styr inte dina steg och du stryr inte mina!

Min kärlek

du bär mig inte

Tack!

men håller mig trofast
i handen

om jag vill gå vid din sida

Så rätt!




Fri vers av Nära
Läst 588 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-18 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin fåordig förmedlan fastnar förnöjt :)
2016-08-06

    Issand. VIP
trevligt och mycket sant! synd att det inte alltid är så, som det borde vara. äkta kärlek :D
mycket fint och också träffande!! perfekt
2007-11-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Det är väl ändå så den rätta kärleken sak upplevas.
Med få ord har du förmedlat den känslan på ett
otroligt fint sätt. /B
2007-11-18

  Michaela Dutius
Ja att vandra sida vid sida är kärlekens språk
2007-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Nära
Nära