Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära


Jag undrar så ofta,

jag tänker på dig,

hur hår du min kära

finns jag för dig ?


Vad hände med oss

vart tar tiden mig

var är ditt hjärta

finns jag för dig


Är kärleken vår borta

finns den ej mer

skall jag då söka

jag undrar och ber


Jag längtar till dig

Vill dig förstå

och hoppas åter

att det blir vi 2


Kram min kära




Fri vers av Led Floyd
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 00:47



Bookmark and Share


  Mizza
Jag känner igen den.. jättefin var den.
Fortsätt skriva. Kram
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Led Floyd