Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rofyllda känslor hör inte till vanligheterna i min sorg efter min stora kärlek som är borta. Men plötsligt finns där något nytt......


Inre ro


En stilla ro och
varm tillförsikt har slagit
rot inuti mig




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-17 11:00



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Det måste kännas skönt! Det är du verkligen värd, Ulla!
2007-11-17

  albertina
Det är du värd. Och att bara läsa dina ord ger ro åt läsaren.
Tack för att du delar med dig=)
2007-11-17

  albertina
Det är du värd. Och att bara läsa dina ord ger ro åt läsaren.
Tack för att du delar med dig=)
2007-11-17

  albertina
Det är du värd. Och att bara läsa dina ord ger ro åt läsaren.
Tack för att du delar med dig=)
2007-11-17

    papillon
Insiktsfull sorg är en god växtgrund.
2007-11-17

  Nicklasb
hoppas den håller i sig, det är inte bra att sörja för länge!
2007-11-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP