Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kan se mig, hur jag mår vem jag är Du vill höra mina ord, och jag dina Men vi behöver inte, för vi vet redan Lämna mig aldrig


Cinderella Breakes The Hard Way

Jag är inte den som vill prata, så mycket om mina nedstämda känslor
Ingen ser, när jag till himlen ber, om en plats i helvetets sken
Det spelar ingen roll, hur mycket jag än försöker att vara glad
Du ser direkt, om jag mår dåligt nån dag
Du gör klart för mig att jag kan komma till dig, om jag vill prata

Du har alltid funnits i min närhet, och jag i din
Du ser mig på morgonen, om det är dåligt eller bra
Säger till mig, - jag finns här för dig
Om du vill prata, jag lyssnar alltid
Det gör mig så svag, och vek
För jag vill aldrig prata om mina känslor, det känns bara så fel
Du genomskådar mig som om jag står bakom en vägg av glas
Ren, och nästan helt osynlig
Hur mycket jag än försöker att dölja mina smärtor, ser du allt
Även jag ser på dig, om det är nått fel
Du är precis som en spegelbild av mig själv
Jag tror även, fast vi inte pratar om just det
Att vi kanske är ledsna ibland, för samma sak
Lämna mig aldrig ensam,
För det skulle bli kaos
Även om jag har många andra, är du den som är min högra hand
Utan dig, vore jag ingenting.

Det är bara du som kan genomskåda mina känslor
Det är bara du, som kan se in i mina ögon och se klart
Det är bara du, som kan se mig

Du har sett mig växa upp, hörde när jag sade mina första ord
Du har hjälpt mig lära, på denna jord
Jag har alltid sett dig som en förebild, ja min stora idol

Jag vet att du alltid har funnits här för mig, och jag för dig
Du är den bästa jag vet, för all evighet
Du förstår mina blickar, och alla mina ord
Lämna min aldrig ensam på denna jord, min älskade storebror



/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-11-17 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking